fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Hit en Run-actie BIC zadelhoesjes

Ook BIC had WK-koorts

BIC staat vierkant achter oranje. Fietsers die vorige week hun fiets parkeerden in de stalling van Centraal Station Leiden of Den Haag konden er niet omheen. Tussen 11 en 17 uur werden op deze twee stations duizenden zadelhoesjes over de zadels van fietsen gedaan. De Hit en Run-actie had uiteraard alles te maken met de halve finale die het Nederlands elftal die avond op het Wereldkampioenschap Voetbal in Zuid-Afrika speelde tegen Uruguay.

Steun

De Hit en Run-actie was BIC’s manier om te laten zien dat het pennenmerk het oranje legioen en het Nederlands elftal van harte steunt. Of, om het in het Zuid-Afrikaans te zeggen: ‘Ons vir jou, Holland!’ Onlangs lanceerde BIC al de speciale WK-aanstekers, voorzien van Zuid-Afrikaanse voetbaltermen zoals ‘doelhok’, ‘skoot na die doel’, ‘afrigting’ en ‘skeidsregter’. De aanstekers staan in speciale displays bij de verkooppunten en zijn een grandioos succes.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK