fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

GET YOUR ASS OVER HERE ZADELHOESJES

O’Tacos heeft zijn eerste filiaal op Nederlandse bodem geopend. Om de opening onder de aandacht te brengen van hun doelgroep hebben ze J.u.i.c.e. promotions ingeschakeld. Gewapend met zadelhoezen is ons promotieteam Utrecht ingetrokken. In Utrecht hebben ze op verschillende locaties zadelhoesjes op fietsen geplaatst. Om de voorbijganger en de fietsbezitter te activeren stond de volgende tekst op de zadelhoes: “GET YOUR ASS OVER HERE! #JustBetter, Winkelcentrum Hoog Catharijne”. Lekker brutaal, daar houden we van.

O’Tacos #JustBetter

In 2010 is het eerste officiële O’Tacos restaurant geopend in Frankrijk. De oprichters van O’Tacos begonnen aan de voet van de Franse Alpen; Grenoble. Hun eerste internationale opening vond plaats in Marokko.

In 2014 ontwikkelden ze een franchise stelsel. Op dit moment hebben ze ongeveer 160 filialen in verschillende landen zoals Frankrijk, Marokko, Amerika, België, Luxemburg en nu ook in Nederland! Aan het aantal landen te zien werpt het franchisestelsel zijn vruchten af.

O’Tacos is een fastfoodketen waar je een hele taco zèlf samen kunt stellen. Kies de perfecte maat (M, L, XL, XXL of Gigataco*), het vlees (halal), de saus en eventuele extra’s. Bij de taco krijg je ook frieten met kaassaus geserveerd. Zoals eerder genoemd opende de Franse O’Tacos zijn deuren aan het Stationsplein in Utrecht. Een gloednieuw restaurant én de allereerste in Nederland!

Heb je na dit stuk trek gekregen? O’Tacos heeft alleen een Franse website, maar op Facebook zijn ze per vestiging te vinden!

* Nice to know: de Gigataco weegt meer dan 2 kg!!!

Interesse?

Wil jij voorbijgangers ook activeren om in contact te komen met jouw merk? Of wil je een heel ander soort promotie inzetten voor jouw merk? Wij denken graag met je mee om de lekkerste actie(s) op locatie op te zetten! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Tot snel.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK