fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Galbani mozzarella winkeldemonstraties

Winkeldemonstraties voor Galbani Mozzarella

Galbani mozzarella is lekker vers en smakelijk. Het is al jarenlang al een gezond product met de lekkere smaak van melk en dus natuurlijk ook rijk aan calcium, en bevat geen conserveermiddelen.

Galbani Mozzarella is niet voor niets de meest geliefde Mozzarella van de Italianen!

Demonstrateur

In opdracht van Galbani voert J.u.i.c.e. Promotions elk jaar demonstraties uit. Ook dit jaar hebben vele Albert Heijn filialen een tweedaags bezoek gehad van een demonstrateur. Galbani mozzarella werd smakelijk bereid en de consument kon dit natuurlijk proeven. Bijna alle consumenten liepen na het proeven weg met een zakje Galbani in hun mandje terwijl ze dit vooraf niet van plan waren. Er waren zelfs veel consumenten die voor de demo niet wisten dat ze zoveel mozzarella konden doen.

Om ervoor te zorgen dat er voldoende voorraad in de winkel is en dat de winkel de demo als een meerwaarde ziet, verzorgen wij bij elke demo het volledige contact met de winkel en sturen wij ze actief aan met een voorraad- en besteladvies.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK