fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Fotomarketing Wie Boert het Best?

Fotomarketing Wie Boert het Best?

AB Zuid-Holland is actief in de agrarische sector, waaronder tuinbouw, akkerbouw, veehouderij en boomkwekerij. De verschillende bedrijfsonderdelen; bedrijfsverzorging, detachering, uitzendorganisatie en pay-rolling zorgen ervoor dat AB Zuid-Holland voor ieder arbeidsvraagstuk een oplossing kan bieden.

De wedstrijd

In 2007 is AB Zuid-Holland gestart met de speciale jongerencampagne “Wie Boert Het Best?’. Aanleiding voor de campagne was de lage naamsbekendheid van AB Z-H onder scholieren en het suffe imago van AB Z-H en de gehele agrarische sector in het algemeen. De campagne is gebaseerd op een wedstrijd waarbij de finalist zich de beste agrariër van Zuid-Holland mag noemen. Deze start met een selectieperiode waarin deelnemers zich kunnen aanmelden. De 4 finalisten die overblijven, moeten diverse opdrachten bij agrarische ondernemers uitvoeren. Hun belevenissen zijn te volgen op de website.

Regelmatig worden sandwichmannen en fotomarketing teams van J.u.i.c.e. Promotions ingezet om de doelgroep naar de website www.wieboerthetbest.nl te trekken en daardoor te laten weten dat “Wie Boert Het Best” weer zal beginnen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK