fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Flyerteams voor Dr. Martens

De flyerteams van J.u.i.c.e. Promotions waren zoals altijd goed op dreef en alle schoenliefhebbers konden in hun handjes knijpen. Er is namelijk weer een Dr. Martens winkel open in Amsterdam! En laat dit nou niet het enige zijn, er is ook nog een Dr. Martens event in Maastricht. Op vertoon van de flyer kreeg je tijdens het event in Maastricht 20% op je aankoop van je nieuwe stappers. Komt goed uit nu het festivalseizoen weer voor de deur staat. Dan moeten je poezelige voetjes natuurlijk wel beschermd worden door een duurzame en comfortabele schoen.

Worn different by Dr. Martens

Dr. Martens is een schoenenmerk maar heeft ook kleding en accessoires in het assortiment. De schoenen zijn ontworpen door dr. Klaus Maertens uit Duitsland. In 1960 zag de eerste laars van dit unieke concept het levenslicht. Uniek? Waarom? Denk je nu waarschijnlijk. Dr. Martens laat ieder zijn eigen stijl uiten. Iedereen die één ding gemeen hebben: Het zijn originele persoonlijkheden die ergens voor staan. Mensen die zichzelf durven laten zien en die daar natuurlijk trots op zijn. De flyerteams van J.u.i.c.e. Promotions heeft Dr. Martens nog beter op de kaart gezet.

De schoenen en laarzen van Dr. Martens zijn door hun eenvoudige vorm goed te combineren met eigen individuele en unieke stijl. Enkele kenmerken van deze schoenen en laarzen zijn: duurzaam, comfortabel, simpel. Simpel gezien zijn ze emotioneel gezien het kenmerk voor zelfverzekerdheid en kracht. Toch grappig om dan te weten dat dit niet altijd zo is geweest. Dr. Martens was een tijd lang ook een bescheiden werklaars die zelfs als tuinschoen werd verkocht. Om deze herinnering ver weg te houden, hebben onze flyerteams hun eigen schoenen versleten om vooral jongeren op de hoogte stellen.

Uit de voeten met de J.u.i.c.e. flyerteams

Wil jij ook flyerteams voor jouw merk of product? Geen probleem! Of het nu gaat om een flyerteams, sample teams, promotieteams of merchandising teams. Wij hebben het allemaal! Wij staan altijd voor je klaar met een leuk en enthousiast promotieteam. Of het nu in Maastricht is of Groningen. Wij voeren acties uit in heel Nederland! In ons portfolio vind je voorbeelden van acties die wij zoal hebben neergezet. Ook geïnteresseerd? Neem dan snel even contact met ons op.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK