fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Flyerteams bij opening autogarages ATU

ATU

A.T.U. is een autogarage gecombineerd met een autoshop. In Duitsland is A.T.U al jaren een gevestigde naam en ze hebben in Duitsland meer dan 550 autogarages. Sinds 2006 heeft A.T.U. ook filialen in Nederland. Recent zijn de filialen in Utrecht en Helmond geopend. Ze hebben een ruim assortiment autobanden, velgen en vervangingsonderdelen.

Flyerteams

De doelstelling van deze campagne was het vergroten van de naamsbekendheid en het klantenbestand van A.T.U.. Teams bestaande uit 4 promotors zorgden voor een groot bereik door strategische locaties in te nemen in de steden waar A.T.U. gevestigd is. Tijdens deze campagne is er gebruik gemaakt van verschillende promotiematerialen. Elk team kreeg folders mee en verschillende gadgets om te samplen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK