fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Flyering actie Royal Canin

Flyering Royal Canin

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseerde Avonturia de Vogelkelder voor de zevende keer HET evenement voor hond en baas: DogPop! En wat is nou de beste manier om je diereneten te promoten dan op een hondenevenement? J.u.i.c.e. Promotions kreeg de opdracht om tijdens DogPop te flyeren voor Royal Canin! Gedurende het evenement was het mogelijk om deel te nemen aan leuke workshops, demonstraties en allerlei leuke activiteiten.

Royal Canin

Geen kat of hond is hetzelfde. Waarom zouden we ze dan wel dezelfde voeding geven? Dit is het motto van Royal Canin. Bij Royal Canin werken ze al bijna 50 jaar vanuit het principe: het dier staat centraal. Want alles wat zij doen is gericht op hun echte klant: de kat en de hond. Dit is gebaseerd op kennis en respect. Royal Canin gebruikt haar kennis en ervaring om gezonde voeding op maat te maken voor jouw kat of hond. Door speciaal op maat gemaakte voeding, houden we samen alle katten en honden in Nederland gezond en fit. Zodat ze de meest prachtige dieren worden die ze kunnen zijn. Elk op hun eigen, uitzonderlijke manier.

Goed blijven kijken

Bij Royal Canin kijken ze goed naar alle katten en honden, waardoor ze steeds meer over hun leren. Zo kunnen ze voor iedere kat en hond de voeding maken die het best bij hem past. En de eigenaren helpen ook beter naar hun huisdier te kijken. Door goed naar onze dieren te blijven kijken, leren we meer over hun voorkeuren en gewoontes. Hierdoor weten we steeds beter wat ze nodig hebben om gezond en fit te blijven.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Zoek dan niet verder! J.u.i.c.e Promotions bied een geweldig aanbod van jonge doelgerichte promotieteams aan. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

In opdracht van Art of Activation.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK