fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Flyeren voor Perry Sport

De bekende sportwinkelketen Perry sport B.V. vroeg ons om voor hun te flyeren. Zoals je wellicht weet is Perry Sport gespecialiseerd in o.a. lifestyle, adventure & sportkleding. En werkt het bedrijf nauw samen met de bekende winkelketen JD sports. Momenteel heeft Perry sport 41 verschillende vestigingen door het hele land. Je begrijpt dat we graag gingen flyeren voor deze Nederlandse retail reus.

Sportspullen shoppen starts here !

We schoten de winkelketen te hulp met het flyeren, gericht op een specifiek geselecteerde doelgroep. Dit was namelijk niet zomaar een normale situatie waarvoor we gingen flyeren, maar een speciale kortingsvoucher. De aanleiding was de uitgebreide refurbishment van hun vesting in Leiden. Na een intensieve verbouwing gingen eindelijk weer de deuren open voor al het winkelende publiek. We heetten de consument van harte welkom en boden ze een kortingvoucher aan. Zo gaven we een extra en directe impuls aan de omzet. Een flinke impuls, al zeggen we het zelf, want ‘De flyers vlogen als warme broodjes over de toonbank. Het publiek was hartstikke fanatiek en wilde heel graag de kortingsvoucher bemachtigen’, aldus een van onze promotors die meehielp met flyeren. 

Flyeren voor fans en nieuwe friends

De flyerteams hebben zo heel veel fans van Perry Sport blij gemaakt met de opening van de nieuwe winkel en een mooie korting om dat samen te vieren. Maar we hebben ook een heleboel nieuwe vrienden gemaakt. De kortingsvoucher nam voor veel winkelend publiek de drempel weg om toch eens een keer in de Perry Sport te komen kijken. En die werden niet teleurgesteld. De nieuwe winkel is super modern en heel prettig ingericht, zodat het een waar walhalla is voor de consument die zoekt naar nieuwe sportgear. Ben jij al wezen kijken? Nee? Waar wacht je nog op? Wie er als eerst is!

Ready, set, flyer!

Wil jij ook een leuk promotieteam die jouw product of dienst onder de aandacht kan brengen door middel van flyeren?? Wij staan in de startblokken om dit voor je te doen. Met een sportieve planning en een super team gevoel, zijn wij onverslaanbaar! Wil jij meer weten hoe je kan scoren bij jouw doelgroep? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.  

 

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK