fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Flexa Expert demonstraties

Flexa Expert demonstraties

Zaterdag 12 september 2015 organiseerden wij in opdracht van Akzo Nobel bij 25 Praxis vestigingen een Flexa Expert demonstratie. Alle klanten die naar één van de 25 Praxis-bouwmarkten in Nederland kwamen, kregen gratis en vrijblijvend informatie over Flexa Expert muurverf door 1 van de Flexa Expert demonstrateurs. Deze actie is lokaal ingestoken en werd niet landelijk gecommuniceerd.

Test

De demonstrateurs met Flexa schort en zogenaamde schrobkaarten om te testen en (highlight) stiften droegen zorg voor een opvallende en sympathieke demo op het verf mengplein. Hier wachten consumenten vaak nog om verfadvies te krijgen of kleuren uit te zoeken. De toegevoegde waarde Flexa Expert Muurverf voor binnen: schrobbaar met kleurbehoud, anti spat en in 1 x dekkend voor egaal resultaat. Flexa Expert muurverf garandeert bovendien dat je langdurig je muren mooi kunt houden. Het beschermt in alledaagse omstandigheden, bijvoorbeeld bij kleine ongelukjes met vuil of etensresten. Ideaal voor drukke huishoudens met huisdieren en kinderen, maar ook voor nét die ene muur die meer bescherming nodig heeft.

De bijbehorende kortingsactie van 30% op Flexa Expert Muurverf zorgde voor de conversie naar verkoop!

Heleen van Akzo Nobel:
Hartelijk dank voor de supersnelle evaluatie. We zijn blij te lezen dat het allemaal goed is verlopen en danken jullie voor de medewerking hierin. Prima evaluatie, daar gaan ze zeker mee aan de slag! Mochten de verkoopcijfers de komende weken de pan uit stijgen dan laat ik jullie  dat zeker weten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK