fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Event Sampling Odorex Nijmeegse Vierdaagse

Event Sampling Odorex verfrist de Nijmeegse Vierdaagse

Odorex is een van de oudste deodorantmerken in Nederland en bestaat al sinds 1934 en deze keer hebben ze in samenwerking met J.u.i.c.e. Promotions een sampling actie gedaan. Het is een Nederlands merk dat zich uitsluitend richt op deodorant, waardoor het op dit gebied expert en autoriteit is.

Odorex

Odorex heeft de afgelopen Nijmeegse Vierdaagse verfrist met een leuke sampling campagne. Het doel van de acties was het uitdelen van (veel!) samples om iedereen bekend te maken met het product Extra Dry. En dat is gelukt! de samples werden massaal aangenomen en tevens werd men gewezen op de online deo-check. Het is gebleken dat Odorex Extra Dry gebruikers zeer trouwe gebruikers zijn. Door mensen bekend te maken met Odorex Extra Dry zou deze gebruikersgroep uitgebreid moeten worden en wordt er switchgedrag gecreëerd.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK