fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Elsevier sampling in ruil voor je email adres

Elsevier sampling in ruil voor je email adres

Elsevier is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos en dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Zelden is een tijdschrift zo flitsend van start gegaan als Elseviers Weekblad. Het eerste nummer verscheen op 27 oktober 1945 en vier jaar later had het blad al een oplage van 120.000 exemplaren.

Promotieactie

Ondanks de grote bekendheid van dit blad dat al ruim 60 jaar bestaat heeft ook wel eens behoefte aan een goede promotieactie om de bekenheid te behouden en te vergroten. De mensen die in de winkelstraat door onze promotieteams werden aangesproken, kregen een gratis Elsevier in ruil voor hun Emailadres. Resultaat: gemiddeld 20 leads per promotor per uur welke konden worden opgevolgd door Reed Business, de uitgever van Elsevier.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK