fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Een Feestelijk Kinder-blik

In 2018 is het bedrijf BOOST Shoppermarketing overgenomen en ondergebracht bij J.u.i.c.e. Promotions. De werkzaamheden van Boost Shopper Marketing zijn nagenoeg naadloos overgenomen door Art of Activation. Ondanks de naamsverandering blijft het bedrijf gevestigd in Nieuwkuijk. J.u.i.c.e. Promotions is echter ook betrokken bij deze doorstart, want de veldmedewerkers van Art of Activation zijn opgenomen in het bestand van J.u.i.c.e. Promotions. Als je meer wilt weten over de doorstart dan kan je daar hier meer over lezen. 

 

BRIEFING

Ferrero kwam in de zomer van 2014 met een spannende briefing bij Boost. Voor het merk Kinder was Ferrero op zoek naar zogenoemde ‘chocoblikken’. Oftewel: luxe bewaarblikken die als ‘boter-bij-de-vis’ kunnen gelden voor trouwe en nieuwe klanten van Kinder. Er werd gezocht naar een partij die deze chocoblikken kon ontwerpen, produceren en het liefst ook nog aan de man brengen via een aansprekend display. Een klus naar hartenlust en dus stond de creatieve afdeling van Boost te springen om hiermee aan de slag te gaan. Binnen 24 uur werden al de eerste schetsen naar Fererro gestuurd en dat bleek een schot in de roos. Boost kreeg het vertrouwen in deze feestelijke opdracht.

 

CONCEPT

Vier elke dag een feestje! Dat is het concept dat Boost heeft bedacht om het Kinder-chocoblik zo aansprekend mogelijk te maken. We ontwierpen hiervoor een uniek chocoblik met een design dat direct aan Kinder doet denken. De tekst zorgt ervoor dat je dat fijne gevoel krijgt wat bij de producten van Kinder past. Iedere keer dat je het blik opent om iets lekkers te pakken vier je als het ware een klein feestje. Je trakteert jezelf en je gezin op een heerlijk Kinder-product na een dag vol werk, studie en/of sporten. 

Boost is verantwoordelijk gesteld voor de creatie en sourcing van het chocoblik. Het blik is bedoeld om de gehele productrange van Kinder te promoten. Ook het bijbehorende display is door ons ontworpen en geproduceerd. In de look en feel hiervan komt het feestgevoel weer optimaal tot uiting via de slingers en vrolijke vormen en kleuren. In deze displays is ruimte ingebouwd voor zowel de blikken als de Kinder-producten. Het actiemechanisme hierachter houdt in dat shoppers een Kinder Chocoblik gratis krijgen bij aankoop van een bepaald aantal producten (drietal). Daarnaast zijn er kanalen waar het blik al afgevuld met Kinder-producten is afgestuurd en waar het als een geschenkverpakking wordt verkocht. Zo’n feestelijk blik is tenslotte een heerlijk cadeau voor jong en oud!

 

RESULTATEN

Doordat we met Boost de schouders eronder hebben gezet hebben we in korte tijd 32.500 blikken gerealiseerd voor Kinder en ruim 800 displays geproduceerd. COOP heeft de primeur van deze actie gehad. In het voorjaar van 2015 zijn de eerste 120 displays bij deze retailer geplaatst, tot groot genoegen van kinderen en klanten!

 

QUOTE

“Wij wilden met deze actie een aanzet geven om Kinder als “het” chocolademerk voor kinderen neer te zetten waar je elke dag een klein feestje kunt vieren. Boost heeft van concept tot uitvoering bewezen hier sterk in mee te kunnen denken”. Jeroen Stirnberg – Marketing Manager Kinder Benelux

 

Wil jij ook activaties voor je brands organiseren? Geen probleem! Wij denken graag met je mee over een opvallende promotiecampagnepromotie op festivals, een fundraiser, product promotieroadshow of compleet maatwerk! De teams van J.u.i.c.e. Promotions staan ook in het najaar klaar voor een wervelende campagne, dus neem dus snel contact met ons op. Inspiratie nodig? Kijk dan gerust weven bij de andere cases op de website.

 

           

 

     


Categorien:
Dit project delen via:

Robin STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Robin OF BEL 020 - 5813070

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK