fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Drukte op de Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair
Met projecten voor Aviko, Odorex, Jules de stroper en Justlease, heeft J.u.i.c.e. Promotions het druk gehad tijdens de laatste Margriet Winter Fair!

Zo hebben we voor Aviko de volledige beursdeelname van ‘Kokkerellen van Aviko’ georganiseerd. De stand, het logistiek, voorraadbeheer, instructies, stand bemanning en afhandeling van de omzet. Met Kokkerellen van Aviko kook je zelf gemakkelijk een gezonde en lekkere maaltijd. Alle ingrediënten zijn al voor je verzameld en voorgesneden. Allemaal even vers! Dit was ook de beleving die je kreeg in de stand: vers, gezond en lekker!

Met Odorex zorgden we voor een frisse invasie tijdens de beurs. De promotors gaven ‘deo op maat’ advies middels een iPad-applicatie om vervolgens de verkoop van Odorex te stimuleren.

Private Lease van Justlease.nl is een nieuw label en hun propositie moest onder de aandacht worden gebracht. J.u.i.c.e. Promotions heeft de Margriet Winter Fair opgefleurd en onder leiding van de showmaster werd het “Petje Op, Petje Af” spel gespeeld!

Bekijk hier het filmpje.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK