fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Door to door sampling Airwick

Door-to-door sampling Airwick Aqua mist

J.u.i.c.e. Promotions heeft in samenwerking met Superrebel een door to door sampling actie uitgevoerd op Vlieland voor Airwick Aqua Mist. Het ging hierbij om een omruilactie, waarbij deur aan deur de oude luchtverfrisser werd omgeruild voor de nieuwe Airwick Aqua Mist. Waarom Vlieland? Omdat op Vlieland de meest natuurlijke lucht is.

Aangezien Airwick Aqua Mist geen chemische drijf gassen bevat en dus “groen” is, is het team ook groen op pad gegaan. Twee branded bakfietsen, waarvan 1 met een blow-up van de verpakking, brachten de teams al fietsend over het eiland. De inwoners van Vlieland waren enorm blij en waarschijnlijk moet de enige supermarkt op het eiland de nodige extra voorraad inslaan.

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK