fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Demonstraties Galbani Santa Lucie Mozzarella

Demonstraties Galbani Santa Lucie Mozzarella

Onze demonstrateurs en demonstratrices zijn in week 38 en week 39 ingezet voor de instore promotie van Galbani Santa Lucia Mozzarella. In week 38 werden 22 filialen van Albert Heijn XL bezocht en in week 39 waren 20 filialen van Super de Boer aan de beurt.

Elke supermarkt werd op vrijdag en zaterdag bezocht. De Mozzarella van Galbani werd tijdens de demo’s nog eens goed onder de aandacht gebracht. De Mozzarella werd op een overheerlijke manier bereid. Vervolgens werden de bezoekers uit de doelgroep actief aangesproken en werd de Mozzarella uitgedeeld en geproefd.

Groot voordeel van een instore promotie is, dat niet alleen aan de naams- en productbekendheid vergroot wordt, maar dat er ook direct verkoop gegenereerd wordt door de commerciële instelling van onze demonstrateurs en demonstratrices. Zo zijn demonstaties soms goed voor wel 100 keer de weekomzet!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK