fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Demonstraties DeLonghi

DeLonghi demonstreert haar apparaten in diverse kanalen

DeLonghi maakt hele goede koffiemachines en heeft haar product range uitgebreid met de Prima Donna lijn. Dit zijn volautomatische koffieapparaten waarbij de consument met grote eenvoud zijn of haar favoriete esspresso, cappuccino, latte macchiato en ‘normale’ koffie kan maken! Dit moet worden gedemonstreerd natuurlijk!

Instore demonstraties

Koffie drink je op diverse gelegenheden en DeLonghi heeft er dan ook voor gekozen om naast diverse winkelketens ook in andere kanalen te demonstreren. Één daarvan was de première van Het Diner. Tijdens de première van de film Het Diner stonden de getrainde promotors klaar om de talloze BN’ers te voorzien van een lekker kopje koffie!

Naast de première van Het Diner, verzorgde J.u.i.c.e. Promotions ook alle instore demonstraties bij de verschillende DeLonghi retailers. De getrainde promotors van J.u.i.c.e. Promotions toonden tijdens de instore demonstraties de mogelijkheden en functies van het product en zette voor iedere consument een overheerlijke koffie naar wens!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK