fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Demonstrateurs Stegeman: Of Nederland worst lust?

Stegeman droge worst

Nou en of Nederland worst lust! Stegeman heeft zijn droge worsten vernieuwd en dat vindt men lekker! Dit merken wij duidelijk tijdens onze winkeldemonstraties in het hele land! De worsten hebben een stevigere beet en een volle, rijpe smaak. Bovendien is hij gemakkelijk te openen en handig te bewaren in de nieuwe, hersluitbare verpakking. Dit nieuwe product leverde een hoop enthousiaste reacties op.

Proeven en kopen

De consumentenwaardering van de nieuwe droge worst is significant hoger dan die van vergelijkbare producten. Men wil in de winkel dan ook niet alleen de worsten proeven maar tijdens de demonstraties worden dan ook vele worsten verkocht! Leuk voor onze demonstrateurs en demonstratrices, maar nog leuker voor de supermarkt en Stegeman! Stegeman, daar hou ik van!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK