fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Delifrance – Hostess service Vakantiebeurs

Delifrance – Hostess service Vakantiebeurs

J.u.i.c.e. Promotions zet regelmatig promotors in om zoveel mogelijk traffic naar de verschillende Delifrance restaurants in Nederland te genereren. Tijdens de Vakantiebeurs werden Delifrance-promotors ingezet op de stand van VacanceSelect. De promotors waren gekleed in bakkersuniform, deelden flyers uit aan de beursbezoekers en stimuleerden hen om spoedig gebruik te maken van de speciale beursactie: 2e croissant gratis.

Werkzaamheden

Délifrance houdt zich bezig met de productie en verkoop van Franse bake-off bakkerijproducten in zowel diepvries als zuurstofarm. Kenmerkend is dat deze producten volgens authentiek Franse receptuur en van de beste grondstoffen worden vervaardigd. Het belangrijkste product in de café-restaurants is de sandwich. Naast de sandwiches zijn de viennoiserie producten ook belangrijk in het assortiment, dit zijn heerlijke zoete lekkernijen met een Frans tintje, deze zijn zowel warm als koud beschikbaar.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK