fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Dekamarkt Proef ’t Verschil lijn instore demonstraties

Dekamarkt

De Proef ’t Verschil lijn van DekaMarkt supermarkten biedt een groot aantal versproducten van topkwaliteit. DekaMarkt is een Nederlandse supermarktketen en heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder: Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland.

Instore demonstraties

Om deze producten onder de aandacht te brengen bij de boodschappers organiseert de supermarktketen in samenwerking met De Moor Creators en J.u.i.c.e. Promotions een groot aantal instore demonstraties. Goed getrainde promotors van J.u.i.c.e. Promotions bereiden in de winkel de lekkerste tapas hapjes met verschillenden Proef ’t Verschil versproducten. Zo kan iedereen zien hoe gemakkelijk het is om culinaire hoogstandjes op tafel te krijgen met de producten van DekaMarkt!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK