fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteams Koningsdag

De Nederlandse loterij bestaat sinds 2015, toen de Staatsloterijen de Lotto besloten samen 1 bedrijf te worden. Sinds die tijd heeft het bedrijf een duidelijk doel voor ogen: Hoe creëren we een geluksgevoel voor elke consument? Dit maken zij waar met de grootste winkans bij een loterij en het grootste prijzenpakket te bieden. Maar ook als je niet wint, willen ze je een geluksgevoel geven. Daarom verkopen ze niet alleen Staatsloten maar ook optimisme. Want zij vinden dat dat hetgene is waar Nederland nog het meest behoefte aan heeft. Optimisme laat ons dromen over wat we allemaal kunnen doen als we winnen. Of juist wat we zouden kunnen laten. En daar begint het geluksgevoel eigenlijk al mee…. Ons promotieteam mocht dat optimisme gaan verspreiden op Koningsdag. En dat zagen we heel positief in! 

Promotieteam ondersteunt Koningsdagtrekking 2018

Heel Nederland viert feest op 27 april! Niet alleen omdat het Koningsdag is, maar ook omdat op die dag de Koningsdagtrekking van de Staatsloterij is. Met dit jaar een mooie kroonprijs: jaarlijks € 250.000,-,en dat 20 jaar lang. Los van deze royale hoofdprijs, zijn er nog veel meer leuke prijzen te winnen. Om dit goed aan de consument  over te brengen, trok het J.u.i.c.e. Promotions promotieteam zijn oranje jassen maar wat graag aan.

In overleg met de opdrachtgever, werd er een knaller van een flyeractie opgezet. Het promotieam zou flyers uitdelen die eruitzien als een heus lot. Dat triggerde de voorbijgangers zó, dat het promotieteam zijn handen vol had met alle enthousiaste consumenten. Want wie wil er nou eigenlijk een kans op heeeeeeel veel geld laten lopen? Niemand!

Top Promotieteam voor jouw merk?

Misschien ben jij ook op zoek naar een geweldig promotieteam om je merk, product, of dienst in het zonnetje te zetten. Dat kan! Wij van J.u.i.c.e Promotions zijn gespecialiseerd in promotie en geven onze specialisatie graag door aan ons promotieteam. Zodat zij goed gebrieft en voorbereid aan de slag kunnen voor allerlei soorten acties. Meer te weten komen over wat wij allemaal te bieden hebben voor jouw bedrijf? Neem dan nu een kijkje in ons portfolio en misschien vind je iets wat past bij jouw nieuwe visie.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK