fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

DE MAGIE VAN BOS NEAR STORE ACTIVATIE

Zon, zee en heel veel warmte. Deze zomer was het weer raak in Nederland. Daarom kwam de BOS near store activatie precies op het juiste moment. Onze promotors hebben hun mouwen opgerold tijdens deze sampling acties en zijn dit heerlijk verfrissende drankje gaan uitdelen aan iedereen die wel een verkoeling kon gebruiken. Behalve dat deze BOS near store actie voor verkoeling zorgt tijdens deze warme zomerdagen, is BOS ook een plezier voor het oog. De kleurrijke pakken en blikken vallen wel op in de schappen van de supermarkt. Waar moet ik heen voor deze kleurrijke heerlijkheid? Het antwoord is gewoon bij de Albert Heijn op de hoek. Door onze promotors is het helemaal niet te missen zij waren daar met de BOS auto. Deze vrolijke geel rode auto is van mijlenver te herkennen. Zie je de auto? Haal dan een literpak en krijg het een pak BOS bij de promotors gratis. Magische deal toch?

RooiBOS… Go BOS!

BOS is een ice tea frisdrank van Afrikaanse afkomst. Bij frisdrank denk je misschien aan veel suiker en calorieën bommen. Nou BOS niet! In elke portie BOS vind je maar liefst één kop gebrouwde rooibos en bevat geen cafeïne, kleurstoffen, tannines en e-nummers. Rooibos is een bizar gezonde plant die alleen in Zuid-Afrika groeit. Sinds 2003 kan deze kleurrijke heerlijkheid ook de weg naar jouw lippen vinden. Go BOS zullen de Afrikanen zeggen. Een gezegde die gek doen op een goede manier betekend. Precies wat onze promotors tijdens deze near store actie deden, lekker gek doen! Dit met het doel om de doelgroep kennis te laten maken met deze gezonde Afrikaanse heerlijkheid.

Go J.u.i.c.e. Promotions

Ook jouw doelgroep kennis laten maken met een product via een near store activatie. Of juist meer verkoop genereren? Zoet, zuur, pittig of niet het kan allemaal J.u.i.c.e. Promotions zorgt voor een succesvolle promotie van jouw merk of product. En dat alles met een glimlach. Wij bieden op maat gemaakte near store sampling acties, merchandising, flyerteams en nog veel meer. Onze promotors staan al te popelen om aan de slag te gaan voor jou! Kijk voor meer inspiratie even in ons portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op.  

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK