fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

De Libelle Zomerweek 2013

Libelle Zomerweek

Van 13 t/m 19 mei 2013 heeft de Libelle Zomerweek weer plaatsgevonden in Almere. Het thema van deze editie van een van de grootste consumentenbeurzen van het land, was ‘Brasil’. Ook dit jaar mocht J.u.i.c.e. Promotions voor een aantal grote merken aan de slag, telkens weer van concept tot evaluatie! Bekijk hier de beelden.

Leerdammer
Vanuit de prachtige Leerdammer stand werden de drie varianten Leerdammer aan het publiek gepresenteerd. Het publiek kon de smaken Original, Lightlife en Belegen proeven. De verkoop aanbieding bleek een groot succes met een proef-koop conversie van maar liefst 15,9%!

The Oven from Lay’s
Ook voor het PepsiCo-merk Lay’s hebben wij een grote stand voor Lay’s Oven ontwikkeld en gerealiseerd. Lay’s Oven is het perfecte chipje voor bij dat kleine dagelijkse borrelmoment om gezellig samen de dag door te nemen. Om deze boodschap dichter bij de doelgroep te brengen konden bezoekers hun favoriete gespreksonderwerp met ons delen en dit werd vervolgens vastgelegd op de foto in een hele leuke setting! De 5 smaak varianten konden worden geproefd en om deze proef momenten om te zetten in verkoop werden de vijf varianten met een korting aangeboden.

Page Vochtig Toiletpapier
Bij Page Vochtig, het toiletpapier dat je gebruikt ná het gebruik van ‘normaal’ toiletpapier, draaide het om de vraag ‘Wat doe jij als je op het toilet zit?’. De nadruk lag dan ook op sampling in ruil voor een antwoord op deze vraag. Zo konden we aan het einde van de beurs zien van Nederland zoal op het toilet doet. Om te zorgen voor nog meer interactie werd het publiek naar hun toilet gewoontes gevraagd. Draaiden zij vervolgens aan het Rad en kwamen zij op hun toilet gewoonte, dan kregen zij een pak Page Vochtig Toiletpapier cadeau!

Komende consumenten beurzen
Tot en met december staan nog enkele grote en interessante consumenten beurzen op het programma zoals de Vijftig+beurs en de Margriet Winterfair. Denkt u aan deelname? Dan helpen wij u graag uw doelstelling te realiseren!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK