fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Crunchy sampling actie voor AH to Go

Voor de lekkerbekken onder ons, was deze sampling een goede uitkomst. Helemaal als je een snelle hap bij het tankstation wil halen. Wij van J.u.i.c.e. Promotions hadden namelijk een sampling actie georganiseerd voor de AH to Go. Er werd heerlijke knapperige patat van Aviko super crunch uitgedeeld. Onze promotors zorgden voor een volle buik terwijl je je auto volgooit. Met een dienblad vol met bakjes overheerlijke frietjes, gingen onze enthousiaste promotors aan de slag. Een patatje gaat er altijd wel in, helemaal als extraatje naast je broodje. Goede reden om even langs de BP te rijden voor een volle tank.  

Sampling en go

Je bent er vast wel eens geweest, de AH to Go. Zo niet AH to Go is een dynamische, snelle, gemakswinkel en is gericht op directe consumptie en kleine boodschappen. De plek waar je niet meer om de verse broodjes en andere lekkernijen met uitstekende kwaliteit heen kunt. Helemaal als je AH to Go ook nog eens tegenkomt bij je favoriete tankstation. De eerste AH to Go vestiging was te vinden bij het BP tankstation bij Nieuwerkerk aan den IJssel, een plaats gelegen tussen Rotterdam en Gouda in. Deze opende zo’n anderhalf jaar geleden zijn deuren. Al snel volgden er meer bij de tankstations in Oostzaan, Rijswijk, Amsterdam, Nieuwegein en Deventer.

Als je langs deze plekken komt, kan je binnenkort echt je smaakpapillen kietelen. Want de lekkere knapperige frietjes van Aviko Super Crunch komen in het assortiment. Tanken, Aviko en GO kan je dus wel zeggen. Of je nou alleen langs de BP komt of met je hele gezin, iedereen kon genieten van de crunchy frites door de sampling, verzorgd door J.u.i.c.e. Promotions. Het doel van de sampling was om mensen bekend te maken met deze heerlijke patat. Met als optimaal doel dat mensen naast hun heerlijk belegde broodje een lekker patatje nemen.

De crunchy J.u.i.c.e. Promotions ervaring

Zie jij een overheerlijke sampling zoals Aviko super Crunch bij de AH to Go en de BP ook wel zitten? Zoek dan niet verder. Wij zijn specialisten als het gaat om sampling, promotieteams, flyer acties, merchandising en nog veel meer. Onze promotors zijn altijd enthousiast en proberen het beste uit het product of dienst te halen. Neem even een kijkje in portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op.


Categorien:        
Dit project delen via:

Reinoud STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Reinoud OF BEL 020 - 5813070

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK