fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Connexxion kiest voor Walking abri XL

Connexxion kiest voor Walking abri XL

Na het succes van de Walking abri, heeft J.u.i.c.e. Promotions begin dit jaar de Walking abri XL geïntroduceerd. Connexxion heeft als eerste gebruik gemaakt van dit nieuwe reclamemedium.

De Walking Abri is een nieuw medium waarmee de doelgroep actief kan worden opgezocht. De naam zegt het al: het is een abri welke wordt gedragen op de rug van een promotor. De Walking abri XL is een grotere variant van het eerste model. Het brandingsvlak is gegroeid van 60×60 CM naar 60×120 CM. Door een speciaal ontworpen constructie is hij nog steeds licht van gewicht waardoor de promotor goed wendbaar is en naast oogcontacten ook nog een flyer of sample kan uitdelen.

Stadsdienstregeling Deventer

Connexxion heeft gebruik gemaakt van de Walking abri XL tijdens de herintroductie van de stadsdienstregeling in Deventer. De nieuwe dienstregeling biedt veel voordelen voor de bewoners van Deventer en Schalkhaar. Het stadsvervoer verbetert flink met meer bussen, meer ritten, slimmere routes en betere aansluitingen. Niet voor niets wordt de nieuwe dienstregeling gelanceerd onder de naam XXL.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK