fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Conceptontwikkeling Mr Muscle Fresh Ervaar & Beleef Tour

 Mr Muscle Fresh Discs

Je toilet schoon en fris in een handomdraai, zonder je handen in de pot te moeten stoppen. Mr Muscle Fresh Discs is een gel disc die in het toilet wordt geplaatst met behulp van een doseerhendel met gelpatroon. De gel reinigt en verfrist als een toiletblok, maar er is geen houder nodig dus het is hygiënischer en een stuk eenvoudiger te plaatsen!

Ervaar en Beleef-tour

Het product is super en heb je het eenmaal gebruikt, wil je nooit meer wat anders. Het werkt echter anders dan normaal en daardoor begrijpt de consument het niet in één keer. J.u.i.c.e. Promotions heeft in opdracht van SC Johnson de Mr Muscle Fresh Discs Ervaar & Beleef tour bedacht en gerealiseerd. Consumenten konden de Fresh Discs testen en ze in het toilet plaatsen. Was men overtuigd en kocht men het in de winkel, dan kregen ze van het promotieteam de 2de gratis. Om nog meer reuring te creëren, kon je als Mr Muscle je spierballen tonen en de hele grote Fresh Disc proberen in het toilet te plaatsen.

Het resultaat? Een hele effectieve campagne met een groot bereik en veel verkopen.

Bekijk hier het filmpje!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK