fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Concept Store Traffic MyCom

Openingen nieuwe winkels

Met de elektronicaketens Dixons, Dynabyte en MyCom is de BAS Group de nummer één elektronica retailer in Nederland. MyCom is de grootste keten van computerwinkels in Nederland en wordt nog groter! Momenteel worden veel vestigingen van Dynabyte heropend als MyCom winkels en J.u.i.c.e. Promotions verzorgt de feestelijke opening van deze winkels nadat deze zijn omgebouwd.

Store traffic

Om traffic naar de winkels te genereren en om bezoekers feestelijk welkom te heten, hebben wij een pakkend concept ontwikkeld. De winkel werd aantrekkelijk aangekleed met een oranje loper en oranje ballonpilaren. Voor de winkel trokken twee enthousiaste promotors bezoekers de winkel in waar ze konden draaien aan het digitale rad van fortuin, daarmee kon men mooie prijzen winnen. Eenmaal binnen werd men ook nog feestelijk onthaald met MyCom cake pops en champagne!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK