fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Color Catchers – City Center campagne

Product

Colour Catcher is al vele jaren actief op de Nederlandse markt. Een korte uitleg van Colour Catchers: speciale doekjes die u bij de was doet, die ervoor zorgen dat de kleuren van uw kleren niet doorlopen. Dit biedt maximale bescherming voor uw was, terwijl de kleuren worden behouden.

Opdracht

In opdracht van Henkel heeft J.u.i.c.e Promotions een city center campagne uitgevoerd ter promotie van het merk Colour Catcher. De campagne is uitgevoerd op 20 verschillende locaties in Nederland.

Doel

De doelstelling van de city center campagne was om de bekendheid van Henkel als merk en Colour Catcher als product te verhogen en de verkoop te stimuleren en natuurlijk een verhoging van de rotatie op langere termijn.

Propositie

De promotors deelden voor de winkel een flyer uit waarmee consumenten hun geld terugkregen na aankoop van een pak Color Catcher in de winkel. Onze promotors nodigden passanten uit zoveel mogelijk kledingstukken te vangen in de wasmand die zij van ons kregen. Kleuren vangen, oftewel: Colour Catchers! Vingen zij drie kledingstukken dan kregen zij een leuke prijs, namelijk een winkelverpakking Colour Catchers! Door een wedstrijdelement aan de setting toe te voegen, werd de aandacht van voorbijgangers getrokken en ontstond er veel reuring.

Resultaat

De city center campagne trok veel bekijks waardoor veel mensen mee wilden doen aan het Colour Catchers spel! Het vergroten van de naamsbekendheid is zeker geslaagd. De target voor de uit te delen samples werd zelfs met 11% overschreden!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK