fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Cold Sampling Hero Fruit2Day

Cold Sampling Hero Fruit2Day

Cold Sampling

In navolging van eerdere acties voor Hero, heeft J.u.i.c.e. Promotions een cold sampling campagne voor Hero Fruit2Day verzorgd. In dit traject hebben we in samenwerking met Hero enkele aangepaste cold sampling methodes getest met opvallende resultaten. J.u.i.c.e. had al zeer veel expertise op het gebied van sampling maar door regelmatig nieuwe concepten te testen, blijven wij vernieuwend effectief.

Combinatie van materialen

Middels branded sampling-units, opvallende kleding, een blow-up van de opvallende verpakking en een groot aantal vlaggen, creëerde we een beleving voor de consument. Dit in combinatie met de nodige POS-materialen in de supermarkten rondom de actielocaties, leverde een grote stijging van de verkopen op.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK