fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteams Chanel Gabrielle – Chanel

Gabrielle Chanel: “I decided who I wanted to be and that is who I am.”

Dit mag je niet missen!

Heb jij het al gehoord? Chanel heeft een nieuw geurtje! Na vele succesvolle geuren is Chanel na 15 jaar terug met Chanel Gabrielle. Een zonnig parfum met een geursensatie van 4 witte bloemen. Oranjebloesem, ylanylan, jasmijn en tuberoos uit Grasse. Dit is de ideale witte bloem die volgens de parfum ontwerper Olivier Polge, de enige echte bloem is die de vrijheid en vrouwelijkheid van Chanel Gabrielle kan representeren.

Het verhaal van Gabrielle

Chanel Gabrielle is niet zomaar een parfum. Het is een parfum waar een uniek en bijzonder verhaal achter schuilt. Dit verhaal gaat over een vrouw, Chanel Gabrielle. De vrouw die zij was voordat zij Coco de modeontwerpsters werd. Zij was een rebelse maar gedreven vrouw, die voor haar vrijheid moest vechten om te worden wie ze graag wilde zijn. De parfum vormt een inspiratiebron en geeft kracht om een stralende vrouw te zijn. Dit verhaal is verfilmd in de nieuwe commercial van Chanel, waar Kristen Stewart de hoofdrol in speelt. Awesome!

Verleidelijke geur

Ons promotieteam heeft verschillende grote steden in Nederland bezocht om zoveel mogelijk mensen Chanel Gabrielle te laten ontdekken, ruiken en kopen. Chanel liefhebbers konden kennis maken met de elegante en verleidelijke geur. Het parfum is een ode aan de vrouw en staat symbool voor vrijheid, onafhankelijkheid en de lef om haar eigen keuzes te maken en dromen te verwezenlijken. De passie van de vrouw is de kracht van Chanel Gabrielle.

Creator of Moments

In opdracht van Chanel mocht J.u.i.c.e. Promotions een bijdrage leveren aan deze fantastische campagne. J.u.i.c.e. Promotions heeft deze dagen de promotieteams verzorgd, die het verhaal van Chanel krachtig hebben overgebracht. Het doel was om het winkelend publiek van diverse steden bekend te laten raken met het nieuwe geurtje. Met als doel de verkoop van de geur te stimuleren en te verhogen.

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotieacties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij kunnen ook mooie momenten creëren voor jouw merk! Neem vrijblijvend contact met ons op.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK