fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

&C magazine Promotieactie

De introductie van het tijdschrift van Chantal Janzen, &C, is niet onopgemerkt voorbij gegaan. J.u.i.c.e. Promotions heeft hier een roze steentje aan bijgedragen met een super leuke promotieactie die veel aandacht kreeg op Instagram.

Promotieactie &C magazine

J.u.i.c.e. Promotions heeft in opdracht van &C Media een promotieactie uitgevoerd in de Hudson’s Bay Amsterdam. Speciaal voor de actie werd een roze ballenbak neergezet, waar bezoekers zeer fotogenieke selfies konden maken. Het liep echt storm, want veel winkelende dames (en heren) wilden wel in de grote mensen ballenbak voor een gave selfie. De mooiste selfies werden beloond met een jaarabonnement op &C.

Creating online moments

De promotieactie bestond uit het zoveel mogelijk mensen aansporen de ballenbak in te gaan en hun foto’s te posten op Instagram met de hashtag #andcgram. De doelgroep moest er wel op geattendeerd worden dat hun profiel open moest zijn, anders kunnen de foto’s niet bekeken worden en maakte je geen kans op de gave prijs. Uiteraard hebben we ook veel dames en heren geholpen met het maken van de mooiste foto.

Resultaten van de promotieactie

Het aantal gedeelde foto’s was overweldigend en de resultaten waren ver boven verwachting. De doelgroep is geactiveerd om als ambassadeur van het merk op te treden. Dit is een zeer krachtige manier van communiceren naar je doelgroep. Wil jij ook een ballenbak of een andere opvallende leuke manier om viraal te gaan met je merk? Wij helpen je graag met je promotieactie! Neem vandaag nog contact met ons op, dan komen we graag langs voor een vrijblijvende brainstorm.


Categorien:    
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK