fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

BOS Ice Tea – Summer Sampling

Who is the BOS?

De naam BOS is afgeleid van rooibos, maar heeft een dubbele betekenis in de Afrikaanse straattaal ‘to go BOS’, wat betekent ‘lekker gek, lekker losgaan’. BOS Ice rooibos is een biologische ice tea uit Zuid-Afrika, op basis van rooibos. Sinds 2013 is BOS verkrijgbaar in Nederland in kleurrijke literpakken en blikjes.

BOS Ice Rooibos komt in de smaken Lemon, Apple, Berry, Peach, Lime & Ginger en Sparkling Lemon, iedere smaak vertegenwoordigd door een blikje in een andere, funky, kleur.

De Summer Sampling tour is gecreëerd door BOS Ice Tea om iedereen bekend te maken met BOS Ice Tea. De samplingactie vind plaats in verschillende parken, stranden en steden in Nederland. Van drukke steden tot gezellige kleedjes parken. BOS is overal te vinden. Zon, zee, strand en park zijn de perfecte plek om te samplen. De frisse smaak van BOS Ice Tea zorgt voor verkoeling die ook nog eens gezond is!

BOS it up!

De promotors zijn speciaal getraind om voor deze samplingactie te werken. De promotors rijden tijdens de actiedagen rond in een gebrande BOS eend in de echte BOS Ice tea kleuren, rood en geel. Het team loopt in passende kleding met kruiwagens langs de mensen om de samples uit te delen. Door de mobiliteit en wendbaarheid van de kruiwagens kunnen de promotors veel plekken bereiken waar een auto niet makkelijk komt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK