fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Bonzo sampling op dierendag

Bonzo Picknick

Bonzo Picknick is een heerlijk tussendoortje voor de hond. De handige hondensnacks zijn niet alleen leuk om aan uw hond te geven, maar dragen ook bij aan een goede gezondheid: zo bevatten ze o.a. Omega 3 & 6 vetzuren die een gezonde huid en een glanzende vacht helpen te ondersteunen. De ideale snacks dus om honden voor Dierendag eens lekker te verwennen!

Samplingactie

J.u.i.c.e. Promotions heeft een samplingactie georganiseerd met een minimale waste, waarbij samples midden in de doelgroep werden uitgedeeld. Hondenbezitters werden het weekend voor dierendag samen met hun hond opgezocht in parken, in bossen en op stranden.

Voorafgaand aan de actie werd samen met de horecagelegenheid in het bos/strand een lokaal persbericht uitgestuurd om de mensen te attenderen op de actie. Ook hing er een vooraankondiging in de horecagelegenheid en stonden er borden met de actie rondom de parkeerplaatsen waar men hun auto parkeerde.

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK