fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Blu-Ray promotietour

Blu-Ray promotietour

In navolging van de succesvolle tour in december en januari, is in april de shoppingmall tour door Nederland en België voor de Stichting Blu-Ray Promotie Benelux weer gestart. De stichting waarin hardware partijen als Samsung, Panasonic en Sony en content leveranciers als Disney, Warner, Fox, en Sony Pictures participeren heeft zich ten doel gesteld om de consument te informeren over het nieuwe format, de opvolger van de DVD, de Blu-Ray Disc.

Branded stand

De mooie branded stand, voorzien van flatscreen televisies, blu-ray spelers en een Sony Playstation is een uitnodigend en opvallend item in de shoppingmalls. De stand zorgt ervoor dat consumenten het nieuwe format kunnen ervaren en het promotieteam zorgt voor de informatieve invulling.

In tegenstelling tot de vorige tour, is HD DVD nu afgehaakt en is de weg geheel vrij voor Blu-Ray. Door alle media-aandacht die dit teweeg heeft gebracht, had de consument nog meer aandacht voor de stand!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

Gerelateerde cases

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK