fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Blu-ray Disc promotietour voor o.a. Panasonic en Samsung

High-definition

Wie tegenwoordig een elektronicawinkel binnenstapt, kan er niet om heen. Overal prachtige platte televisies met een HD Ready of HD sticker erop. High–definition is hét toverwoord als het om tv-kijken gaat. En toegegeven, het is ook mooi. Maar nog weinig consumenten weten wat high definition en Blu-ray Disc is. Dit is de reden waarom we in december gestart zijn met de Blu-Ray Disc Promotietour door Nederland en België. In diverse winkelcentra in Nederland en België is het Blu-Ray Promotieteam van J.u.i.c.e. Promotions te vinden.

Promotieteam

Het promotieteam wordt ondersteund door een grote stand waarbij de hardware-leveranciers, te weten Sony, Samsung en Panasonic elk hun eigen hoek hebben gekregen. In elke hoek kunnen voorbijgangers kennismaken met de ultieme high definition-ervaring. Dat is televisiekijken met superieur beeld en geluid. Zij kunnen zelf zien hoe je met Blu-ray Disc méér uit je HDTV haalt. Want met Blu-ray Disc kun je thuis genieten van de grootste filmhits, games en muziek in de allerbeste kwaliteit. Ook de content leveranciers, Walt Disney Studios, Walt Disney Studios, Sony Pictures en Warner Bros. zijn zichtbaar aanwezig.

De focus ligt tijdens deze campagne op het informeren van de consument. Wanneer consumenten direct over willen gaan tot het aanschaffen van Blu-Ray Disc apparatuur wordt men doorverwezen naar de dichtstbijzijnde hardware- of content verkooppunten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK