fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Bioscoopactivatie Magnum Gold

Bioscoopactivatie Magnum Gold

Magnum staat bekend om de dikke laag chocolade rondom een blok roomijs. Nu is er een nieuwe smaak geïntroduceerd, namelijk de Magnum Gold: het eerste gouden ijsje ooit! Onder de goudkleurige melkchocoladelaag zit ijs met verschillende smaken: vanille, karamel en een vleugje zeezout maken het ijsje helemaal compleet!

Bioscoopactivatie 

In Enschede en Groningen zorgde Magnum Gold voor een onvervalste goudkoorts onder het bioscooppubliek. Onder het strenge toezicht van de J.u.i.c.e. geheim agentes konden bioscoopbezoekers de ‘echte’ gouden Magnum’ bewonderen in de high-tech display en een poging wagen om ermee weg te komen. De geheim agenten, gehuld in gouden catsuits, nodigden bezoekers uit om aan de wedstrijd mee te doen en kans te maken op het goud. Een bioscoopbezoek met een gouden randje.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK