fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Beursdeelname Lays chips en wijn

The Oven

Lay´s heeft een geweldig chipje voor 50-plussers die graag genieten van een hapje en een drankje. Lay´s weet dat deze 50-plus doelgroep er wel interesse in heeft, maar er nog niet zo bekend mee is: The Oven from Lay´s. Deze chipjes zijn in de oven gebakken en hebben daardoor een bijzondere ´bite´ en bevatten 70% minder vet dan gewone (gefrituurde) aardappelchips. The Oven from Lay´s is daarom het perfecte chipje voor bij de kleine borrel!

Chips en wijn

En omdat het zo goed bij de borrel past, heeft Lay´s voor de campagne voor Lay´s Oven wijn-chipscombinaties bedacht. Harold Hamersma, wijnkenner en schrijver van onder andere de jaarlijkse wijnkoopgids ´De Grote Hamersma´ heeft deze wijn-chipscombinaties speciaal voor de 5 varianten Lay´s Oven samengesteld.

50PlusBeurs

50-plussers bereik je perfect op de 50PlusBeurs! Daarom heeft J.u.i.c.e. Promotions in opdracht van Lay´s de volledige deelname aan deze beurs verzorgd. De sommelier uit de reclame organiseerde tastings zodat men echt kon ervaren welke wijn met welke smaak chips combineerde. Tegelijkertijd werden aan de balie vele zakken met een scherpe beursaanbieding verkocht!

Bekijk hier het filmpje

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK