fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Beestachtige sampling voor pedigree

In 2018 is het bedrijf BOOST Shoppermarketing overgenomen en ondergebracht bij J.u.i.c.e. Promotions. De werkzaamheden van Boost Shopper Marketing zijn nagenoeg naadloos overgenomen door Art of Activation. Ondanks de naamsverandering blijft het bedrijf gevestigd in Nieuwkuijk. J.u.i.c.e. Promotions is echter ook betrokken bij deze doorstart, want de veldmedewerkers van Art of Activation zijn opgenomen in het bestand van J.u.i.c.e. Promotions. Als je meer wilt weten over de doorstart dan kan je daar hier meer over lezen. De sampling case van Pedigree lees je hieronder. 

BRIEFING

Bedenk een effectieve en opvallende samplingpresentatie waarmee we snel aandacht vestigen op onze nieuwe innovatie; PEDIGREE® DentaFlex. Doel is zoveel mogelijk (bereik) hondeneigenaren in aanraking te brengen met PEDIGREE® DentaFlex en hen te informeren over de USP’s”. In totaal waren er drie verschillende varianten (Mini, Medium en Maxi) om te samplen, corresponderend met de grootte van de hond.

Feike de Roover, Marketing Operations Executive PEDIGREE®: “Ik had recentelijk jullie uitwerking voor de Whiskas pouch-sampling live in actie gezien, waar met name de visibiliteit en confrontatie mij positief opviel. Graag wilden wij met Pedigree eenzelfde doorvertaling voor onze nieuwe innovatie DentaFlex, waarmee wij met een combinatie van kwantitatieve en kwalitatieve sampling trail willen genereren bij hondenbezitters”.

CONCEPT

Naar aanleiding van de specifieke visibiliteitsvraag was het belangrijk om een setting te creeren, waarbij iedere passant direct zou zien waar het hier om gaat. Daarnaast weten we dat veel shoppers hun trouwe viervoeter meenemen op een ‘dagje binnenstad’ en dus wilden we ook deze belangrijke gebruikersgroep aanspreken.

De keyvisual en de insights uit de briefing zijn daarom vertaald naar een slimme en herkenbare samplingsetting met als ‘hero’ een echte loopbrug voor honden. Al vanaf de eerste actiedag zagen we hoe deze brug zorgde voor stopping power. Ook konden honden bij de setting zich tegoed doen aan de aanwezige waterbakken.

Iedere samplebak stond voor een aparte samplevariant. Via een kort vraaggesprek met de consument kwamen we meer te weten over de hond(en) die hij of zij bezit. Van hieruit konden we de shopper het juiste sample aanreiken en de usp’s van dit product overbrengen.

RESULTATEN

In toaal hebben we 41 sampling dagen gedraaid in 30 verschillende steden. Tussen week 45 van 2015 en week 1 van 2016 hebben we verspreid door het land ruim 65.000 samples uitgedeeld.  

“Voor mij was dit het eerste project dat ik met Boost heb samengewerkt. Na een zorgvuldig briefingstraject hebben zij het project compleet opgepakt, waarbij zij zelfstandig opereerden en op een professionele manier mij voorzagen van rapportage en terugkoppeling. Ook toen we last-minute aanvullende actiedagen in wilden plannen is dit flexibel en proactief opgepakt. Mijn eerste ervaringen met Boost zijn voor mij dan ook de reden dat het tweede project inmiddels is ingepland.” – Feike de Roover, Marketing Operations Executive PEDIGREE®.

 

Wil jij ook activaties voor je brands organiseren? Geen probleem! Wij denken graag met je mee over een opvallende , promotiecampagnesampling op festivals, een fundraiser, product promotieroadshow of compleet maatwerk! De teams van J.u.i.c.e. Promotions staan ook in het najaar klaar voor een wervelende campagne, dus neem dus snel contact met ons op. Inspiratie nodig? Kijk dan gerust weven bij de andere cases op de website.

 

               

          


Categorien:
Dit project delen via:

Robin STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Robin OF BEL 020 - 5813070

Gerelateerde cases

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK