fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Bavaria 0.0% pop up bar sampling

Bavaria Pop-up Bar

Het enige moment wanneer bier echt om bier draait, is in het café. Maar Bavaria 0.0% kan juist ook heel goed overdag! Om deze boodschap over te brengen op de consument, zet J.u.i.c.e. Promotions een activatie neer tijdens de Near Store Sampling van Bavaria 0.0%!

In het centrum nabij één of twee supermarkten staat de ‘Bavaria Pop-up Bar’. Deze bar doet aan als een echte kroeg bar met een originele tap. Achter de bar staat de barman in originele kledij, glazen poetsend, gezellig een praatje te maken met de consumenten.

Mini-cans

Voor de Bavaria 0.0% Pop-up Bar deelt een team frisse promodames ijskoude mini-cans Bavaria 0.0% uit. Bij het overhandigen van de mini-can vertellen de promotors het unieke van Bavaria 0.0% en ze maken direct een koppeling naar de actie in de supermarkt. Deze actie wordt bevestigd door het overhandigen van een bierviltje welke fungeert als flyer. Wanneer men Bavaria 0.0% heeft gekocht in de winkel, dan krijgt men bij de Bavaria 0.0% Pop-up bar de 2de verpakking gratis.

Andere smaken

Enthousiastelingen worden uitgenodigd om in de Bavaria Pop-up Bar één van de andere smaken te proeven. De barman ontvangt de bezoekers enthousiast en serveert een koude 0.0% Bavaria in de gewenste smaak, samen met een schaaltje nootjes. Het gesprek gaat natuurlijk over Bavaria, de geschiedenis van Bavaria en subtiel naar de gebruik momenten van 0.0%.

Bekijk ook de video die partner Zelfspot maakte van deze opvallende activatie!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK