fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Arla Skyr “Start de dag op z’n IJslands” stations sampling

Product

Al vele Nederlanders ontbijten met Arla Skyr maar voor een hoop mensen is het nog onbekend. Arla Skyr is begonnen met een naturel, een honing en een framboos cranberry variant in een beker van 450 gram. Sinds kort is Arla Skyr ook verkrijgbaar in portion packs bij de Albert Heijns to Go. Ideaal voor de consument die weinig tijd heeft, maar wel bewust wil ontbijten.

Doel

Arla wilde de nieuwe portion packs in de smaken aardbei en bosfruit onder de aandacht brengen bij de doelgroep in de ochtendspits. Om de doelgroep te bereiken is er een stations sampling uitgevoerd.

Propositie

De stations sampling is uitgevoerd door heel Nederland. De promotieteams boden de voorbijgangers een gratis portion pack Arla Skyr aan als sample.

Resultaat

De target van de actie is gehaald. In de vroege ochtenduren zijn er veel ontbijtend van de doelgroep benaderd en bereikt met een gratis ontbijtje. De reacties waren positief en veel reizigers waren blij verrast met dit kadootje. On to the next!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK