fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Arla Skyr Instore Demonstraties

Product

Arla Skyr is een heerlijke yoghurt in IJslandse stijl. Gemaakt volgens een 1000 jaar oud recept. IJsland is een land van extremen. Ingeklemd tussen de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan is het dunst bevolkte land van Europa één bonk rauwe natuurkracht. Het landschap bestaat uit geisers, vulkanen en gletsjers en die pure natuurkracht zit van oorsprong in skyr, het lokale zuivelproduct waarmee de IJslanders al eeuwen hun dag beginnen.

Opdracht

In opdracht van Arla heeft J.u.i.c.e. Promotions instore demonstraties uitgevoerd met als doel om Arla Skyr Naturel en Honing onder de aandacht te brengen bij de consument.

Doel

Het doel van deze demonstraties was klanten van de Albert Heijn XL Arla Skyr te laten proeven en hen te informeren over het product. We boden zowel gemengd diepvriesfruit als  Eat Natural ontbijtgranen aan, om de consument te inspireren.

Propositie

We boden de consumenten een gratis portie aan, in de diverse smaken. Tijdens de instore demonstraties was het product Arla Skyr met korting verkrijgbaar.

Resultaat

Tijdens de promotieacties hebben wij meer dan 25.000 mensen de producten laten proeven met de verschillende toppings! Bijna de helft heeft ook een product van Arla Skyr aangeschaft die dag.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK