fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Arla Skyr Couponing

Product

Arla Skyr is een heerlijke yoghurt in IJslandse stijl. Gemaakt volgens een 1000 jaar oud recept waarmee vele IJslanders al eeuwen hun dag beginnen.

Opdracht

In opdracht van Arla heeft J.u.i.c.e. Promotions coupons uitgedeeld bij diverse AH to Go filialen.

Doel

Het doel van deze promotieactie was om klanten van de AH to Go te informeren over Arla Skyr. De doelgroep van de actie waren alle mensen die ontbijten met yoghurt/kwark of iets anders willen uitproberen tijdens het ontbijt en mensen die graag een eiwitrijk tussendoortje willen.

Propositie

De consument ontving een coupon waarmee ze bij de AH to Go de Arla Skyr Portion Packs of drinks voor €1,- konden proberen.

Resultaat

Er zijn tienduizenden coupons uitgedeeld, wat neer kwam op meer dan 1.000 coupons per locatie. Veel reizigers hebben tijdens hun op- of overstap snel een bakje of flesje Arla Skyr gehaald. Het product is namelijk heerlijk als ontbijt maar ook perfect als tussendoortje!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK