fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Alpro Soya Minarine Sampling

Sampling

Alpro Soya maakt producten van soya en die hebben wij in opdracht gebruikt voor een sampling actie. Nu kan je heel veel van soya maken en dat doet Alpro dan ook. Van yoghurt tot toetjes, van kookroom tot melk, Alpro Soya biedt het allemaal aan.

Voor de sampling van Alpro Soya Minarine, het gezonde alternatief voor boter, bedacht J.u.i.c.e. Promotions een concept waarbij niet alleen de Minarine centraal stond maar de volledige ontbijtlijn van Alpro Soya. Consumenten konden ter plekke aanschuiven aan de ontbijttafel en een boterham of schaaltje yoghurt eten. De gehele setting oogde fris en was een absolute eyecatcher in het winkelcentrum.

Belangrijkste maaltijd van de dag

Het ontbijt is de eerste maaltijd na een hele nacht en vaak een deel van de avond. Het lichaam is dan echt toe aan eten. Een ontbijt levert de energie en genoeg concentratievermogen voor op het werk of op school. Besmeer elke boterham met een heerlijk laagje Minarine: het is lekker licht, bevat weinig (verzadigd) vet, bevat vitamine A en D en is gemakkelijk smeerbaar. Dankzij zijn verfijnde smaak duik je vol energie de dag in!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK