fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Albert Heijn personeelswerving

Albert Heijn

Albert Heijn, wie doet er tegenwoordig geen boodschappen? Albert Heijn is een van de meest toonaangevende winkels van ons land! Omdat zoveel consumenten boodschappen bij Albert Heijn doen, moeten alle producten dan ook netjes in de schappen liggen voor die consument. Albert Heijn heeft daarom J.u.i.c.e Promotions ingeschakeld om de personeelswerving te verzorgen.

Personeelswerving

J.u.i.c.e. Promotions is voor Albert Heijn op pad geweest bij een tiental middelbare scholen om deze nieuwe medewerkers te werven. Dit gebeurde middels een promotieactie met een leuke Albert Heijn-premium: een flesjes water voor de dorstige momenten! De scholieren werden actief aangesproken of zij interesse hebben voor een bijbaantje bij Albert Heijn. Waren de scholieren geïnteresseerd, werden de NAW gegevens genoteerd zodat Albert Heijn ze kon uitnodigen voor een kennismaking.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK