fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Actie Valet Parking – for bikes!

Valet parking is niet alleen voor (dure) auto’s! Jij kan je fiets afgeven aan één van de promotors van J.U.I.C.E. Promotions en zij zullen je fiets netjes parkeren en op slot doen. Dit initiatief is bedacht door de gemeente Amsterdam en J.U.I.C.E. Promotions voerde de promotiecampagne uit. Het doel van deze actie is om fietsers op de hoogte te stellen van het gebruik en het gemak van de gratis openbare fietsenstallingen in Amsterdam. Weet jij waar in Amsterdam deze gratis fietsstallingen te vinden zijn?

Wat is ‘Bike – Valet Parking’?

Misschien heb jij het nog nooit meegemaakt, maar vast wel in films gezien: een scène à  la James Bond die op undercover missie is en strak in een pak komt aangereden in een vette bolide. Die wagen parkeer je niet zomaar in een garage. Daar heb je ‘Valet – Parking’ voor, een parkeerservice. Een medewerker van het bedrijf neemt jouw sleutels aan, parkeert jouw prachtige bak en overhandigt jou de sleutels.

In het geval van ‘Bike – Valet Parking’ kom jij aangereden in je kloffie op je “Lamborghini”- of “Ferrari”-fiets en daar staan onze promotors van J.U.I.C.E. Promotions klaar en gekleed in groene pakken om jouw fiets aan te nemen, naar de stalling te begeleiden en in een parkeervak te plaatsen. Jij, als eigenaar, kan de fiets op het achterwiel op slot zetten, zodat de sleutels in beheer worden gehouden. Daarnaast wordt er door het ‘Valet Bike Parkingteam‘ een dag parkeerbonnetje aan de fiets geniet en ontvangt de eigenaar van de fiets een flyer met relevante informatie over de stalling (kaartje, adresgegevens, etc.). Aan de flyer wordt het tweede deel van de bon geniet, zodat de stalling medewerker de fiets straks makkelijk kan terugvinden.

De gemeente Amsterdam en fietsparkeren

De gemeente Amsterdam heeft een actief beleid op het gebied van fietsparkeren. In en rondom bepaalde gebieden geldt een aanwijs gebied, waarbij fout geparkeerde fietsen (en/of scooters) worden verwijderd en naar het fietsdepot worden afgevoerd. Fietsen dienen in de drukste gebieden in de daarvoor bestemde rekken of vakken te worden geparkeerd, of natuurlijk in de openbare fietsenstalling. Daarbuiten is verboden.

Omdat niet iedereen bekend is met het gebruik en het gemak van de gratis openbare fietsenstallingen op het Gerard Douplein, de Ceintuurbaan en de Eerste Jan van de Heijdenstraat, is deze ludieke actie bedacht. Het doel hiervan is kennismaking met de stalling, zodat deze een volgende keer ook bekend is en wordt gevonden. Tegelijkertijd kan men het gemak en de voordelen van de buurtstalling ondervinden.

Spring maar achterop bij J.U.I.C.E. Promotions
Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies. Ben je op zoek naar promotiewerk in Amsterdam? Meld je dan vandaag nog aan.

 

 


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK