fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Partners

We werken graag samen met onze partners, dat zit ook in onze naam Join Us! We werken dagelijks nauw samen met onze promotors. Zij zijn ons verlengstuk en tegelijkertijd onze basis. Zij leggen namens het merk het contact met de consumenten. In teamverband zorgen zij voor de merkbeleving op straat, strand of event. Hun samenwerking is essentieel voor het succes van de actie en daarmee zijn ook zij partners.

Onze opdrachtgevers zien we ook als partners. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Bij promoties en activaties is het niet klaar bij het vergeven van de opdracht, dan begint het pas! Monitoren, aanscherpen, bijsturen en maximaliseren. Een prachtig intiem proces waar u als opdrachtgever een essentieel rol in heeft. Als partners zijn we scherp op elkaar en zoeken we met name de verbetering in processen en aanpak.

TREAT YOUR CUSTOMERS LIKE LIFETIME PARTNERS

Om onze campagnes optimaal uit te kunnen voeren, werken we samen met een selectie van preferred partners. We nemen hieronder de ruimte ze voor te stellen.

Zelfspot

De belofte van Zelfspot is het creëren van kwalitatieve online video-content zoals bedrijfsfilms en promotiefilms voor een betaalbare prijs. Video gaat over meer dan filmen alleen. Leg uw merkactivatie vast en maak indruk op uw doelgroep en uw concurrentie.

VIP Models

VIP Models staat voor ‘Beautiful Activation’ ofwel stijlvolle 1 op 1 communicatie. We bedenken interactieve concepten waarbij we een reactie losmaken bij de beoogde doelgroep. Actie die leidt tot reactie. Acties die iets opleveren. VIP Models is geen typisch modellenbureau, maar het fieldmarketing bureau met prachtige mensen!

Holland Hostess Service

Holland Hostess Service is een full service hostessbureau en levert charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK