fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Page Vochtig Toiletpapier

13 October 2017

Page on Tour

Naast de keukenrollen en het ‘normale’ toiletpapier van Page, komt dit merk nu met een nieuwe variant: Vochtig Toiletpapier. Dit product dient na het gebruik van gewoon toiletpapier gebruikt te worden en kan vervolgens zonder risico’s door het toilet worden gespoeld. Page Vochtig Toiletpapier is namelijk 100% afbreekbaar en draagt bij aan de persoonlijke hygiëne. Uit onderzoek is gebleken dat dit product na twee weken gebruik succesvol aanslaat bij de consument.

‘Welles Nietes Test’

Ter promotie van dit nieuwe product stond ons samplingteam vandaag in Leidschendam om voorbijgangers uit te dagen voor de ‘Welles Nietes Test’. De deelnemers van de test kregen vijf stellingen voorgelegd omtrent vochtig toiletpapier. Met gebruik van ‘welles’en ‘nietes’ bordjes kon er gereageerd worden op de voorgelegde stellingen, daarnaast kreeg iedere deelnemer na het afleggen van de test als dank een gratis probeerverpakking van Page Vochtig Toiletpapier mee. Heb je ons gemist? Geen paniek! De test kun je ook nog steeds online doen. Na jouw deelname aan de test ontvang je een coupon voor een gratis probeerverpakking.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.  

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK