fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Over Ons ~ Team Spirit

De naam J.u.i.c.e. Promotions komt niet zomaar uit de lucht vallen want, we geloven heilig in team spirit. We zijn specialisten in het bouwen van teams, zowel op kantoor als in het veld. We verdelen de rollen van onze medewerkers zodat iedereen weet wat ie moet doen. Maar ook dat iedereen doet wat hij of zij leuk vindt. En wat je leuk vindt, doe je vaak goed en met passie. Onze projectmanagers, account managers, logistieke afdeling en het management weten elkaar blindelings te vinden. Het totaal is tenslotte meer dan de som der delen. Denk maar aan de Oranje Leeuwinnen in de afgelopen jaren. Maar we hebben zelf ook wat inspirerende cases die een reflectie zijn van goed teamverband.

Vacatures

Wat maakt jou speciaal en waarom pas jij dan binnen ons team? Wij willen dat graag van je weten! Bekijk  onze vacatures en solliciteer op de vacature die op jouw lijf geschreven is.

Ben jij sprankelend, fruitig en communicatief sterk EN wil jij je geld verdienen met promotiewerk?

Ga naar het inschrijfformulier

Het Team ~ J.u.i.c.e. Promotions Creator of Moments!

Bekijk hieronder alle werknemers van J.u.i.c.e. Promotions. Wil je graag meer weten over de projecten die zij hebben gedraaid? Rol je muis over de foto voor het e-mailadres.

Commercieel Directeur
Logistiek Medewerker
Junior Community Manager
Junior Project Manager
Junior Community Manager
Junior Project Manager
Junior Project Manager

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK