fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Minions nemen het theater over!

13 October 2017

Pathé Haarlem op zijn kop door Minions

Zondag stond de Pathé bioscoop in Haarlem op zijn kop. Ter promotie van de nieuwe bioscoopfilm ‘Minions’ regisseerde Pathé reporter Nafiesa een video, genaamd: ‘ Minions nemen het theater over’. De gehele leiding van het bioscooptheater werd hierbij overgenomen. Ze waren overal te zien: achter de kassa, achter het buffet en bij binnenkomst. Iedereen kon op de foto met deze gele wezens.

Despicable Me

De Minions, ook wel bekend van de bioscoopfilm ‘Despicable Me’, krijgen met de komst van deze bioscoopfilm zelf de hoofdrol. Een stukje van deze nieuwe bioscoopfilm verscheen al in de aftiteling van ‘Despicable Me 2’. Ze leven maar voor één doel, namelijk het assisteren van kwaadaardige meesters. Als deze wezens plotseling werkloos worden, ontstaat er een avontuurlijke zoektocht naar een nieuwe meester. Tijdens deze spannende zoektocht komen de wezens voor grote uitdagingen te staan.

De Minions zijn vanaf 1 juli te bewonderen in de Nederlandse bioscooptheaters. Deze animatiefilm zal als 3D-voorstelling verschijnen en in zowel de Nederlandse als Engelse versie worden vertoond. Bekijk hier alvast de trailer.

 

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK