fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

LAST MINUTE PROMOTEAM

De introductieweken komen eraan en jouw merk staat klaar om onuitwisbare indruk te maken.Tenminste dat was de planning. De producten en materialen zijn geregeld, de shirts liggen gestreken en op maat klaar en de communicatie-afdeling staat paraat voor de website en de socials. Een probleem: het promotieteam haakt af. Fiks balen, want al je collega’s van kantoor optrommelen is geen optie, je hebt zelf al geen tijd om het erbij te doen en bovendien ben je in meerdere steden tegelijkertijd vertegenwoordigd. Je hebt keihard hulp nodig.

Studenten voor studenten

Onze promotieteams bestaan voor een groot gedeelte uit studenten. Getrainde professionals met sterke communicatieve skills en een vrachtlading aan enthousiasme. En ook al zijn er leuke en nog leukere activaties ….. acties voor studenten zijn altijd een feestje. Ze kennen de doelgroep, snappen hun logica en beweegredenen en vinden eenvoudig de aansluiting. Niet zo gek natuurlijk, maar wel erg handig. We werken in heel Nederland, maar onze basis ligt in de Randstad. Hier kunnen we ontzettend snel schakelen. Dus heb je deze week nog hulp nodig? Laat het ons gerust weten en wij vormen zo snel mogelijk jouw promotieteam.

Inzet promotieteam tijdens Introductieweken

Neem vandaag nog contact op met het team van J.u.i.c.e. Promotions en wij nemen je graag de zorg voor het promotieteam uit handen.  Onze projectmanagers en planningsafdeling werken nauw samen om ieder project van voor tot achter te managen. De ervaren teamleiders zorgen voor de aansturing op locatie, Quality management voor de controles in heel Nederland. We maken foto’s op locatie en wanneer je wilt zelfs een korte film. Neem vandaag nog contact op sales@juicepromotions.nl en we plannen graag een afspraak in. De introductieweken staan al om de hoek. 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK