fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Winkeldemonstraties

Winkeldemonstraties zorgen voor conversie bij point of purchase

Winkeldemonstraties bieden je de mogelijkheid je product aan te bieden op de plek waar het daadwerkelijk wordt verkocht. Bezoekers van winkels en supermarkten zijn namelijk al op zoek naar een geschikt product. Wij bieden de mogelijkheid het (aankoop)gedrag van je doelgroep sterk te beïnvloeden. De (aan)koopbeslissing kan direct worden genomen bij Point of Sale en dat maakt deze vorm van campagnes succesvol en uitstekend meetbaar.

Hogere verkoop en positieve attitude

Winkeldemonstraties zijn er allereerst ter promotie van jouw product, koud of warm. Je biedt direct je product aan, eventueel in combinatie met een ander gerelateerd merk. Consumenten hebben de mogelijkheid het merk uit te proberen en zelfs te proeven om het vervolgens ook direct aan te schaffen. Het zijn psychologische concepten als de ‘hot-cold empathy gap’ en de aanwezigheid op het juiste moment die zorgen voor de aankoop van je product. Uit ervaring weten we inmiddels dat de verkopen tijdens een winkeldemonstratie campagne spectaculair kunnen toenemen.

“Op de lange termijn kun je rekenen op een positieve attitude ten opzichte van je merk, de herhalingsvraag en de groei van je vaste afnemers.”

Geef mij vrijblijvend advies

Bij winkeldemonstraties kijken we breder naar de shopper journey ter plaatse. We begeleiden de consument van buiten naar binnen en in de winkel van de entree tot aan de demo locatie, naar het schap en de kassa. Door gebruik te maken van opvallende POS (Point of Sales) materialen nemen we de bezoekers mee in een beleving. Met het daadwerkelijk ervaren van het product als hoogtepunt en de aanbieding als call 2 action.

Acties als “3 halen 2 betalen” of “2e product voor de helft” zorgen voor een positieve verkoopimpuls en een direct vervolg op het proef of ervaar moment. Deze verkopen zijn uiteraard geregistreerd en onderdeel van onze evaluaties. Daarin nemen we ook de gemiddelde verkoopcijfers mee in een “gewone” week. Ook de verkopen op langere termijn in bijvoorbeeld de week of de weken na de activatie. Zo monitoren we ook op langere termijn de gunstige effecten van instore en nearstore activaties.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten middels een van onze brand activation tools of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Geef mij vrijblijvend advies

Tomato-Blend-Instore-Demonstratie-Breda

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK